Våre plasthaller / plastgarasjer

Vi fører mange forskjellige lagertelt og plasthaller. Fra enkle boder, bil garasjer, båt telt, bobil telt og til større lagerhaller og lagertelt. Her er en oversikt over alle våre plasthaller / plastgarasjer. Klikk på ønsket bildet for mer informasjon om varen.

Download Category Catalog

Våre modeller og tekniske løsninger fungere godt i nordisk klima med snø og vind. Solide galvaniserte stålrammer, takvinkler som i stor grad gjør at snø faller av, samt et solid festesystem med jekkestrammere som strammer hovedduken. Her er en monterings video for mindre haller

Montering av JIT 1216, JIT 1220, JIT 1224, JIT 1228, JIT 917, JIT 250 HD

Vi tilbyr forskjellige betalingsalternativer. Man kan via våre samarbeidspartnere dele opp betalingen, betale med vipps, kreditt og debet kort. Ønsker du tilsendt faktura for å betale på forhånd kan du sende oss en e-post eller ta en telefon til oss på 35 55 40 06. Via våre samarbeidspartnere er det også mulig å betale med faktura med 30 dager forfall.
Disse alternativene kan velges når du er i ferd med å fullføre din bestilling.

Har du spørsmål er du velkommen til å ringe oss på 35 55 40 06.
Du er velkommen til å hente / kjøpe varer hos oss i Lundekroken 21 i Porsgrunn. Vi holder til på Heistad ved skoleanleggene, i kort avstand til gamle E18 hvis du ønsker å spare fraktkostnader.