Hagegabioner

De aller fleste av gabionkassene kan brukes i din hage. Man kan lage egen designet blomsterbed, lage en avslutning på plattinger, sittebenk eller levegg. Mulighetene er mange og det er kun fantasien som setter begrensinger. Til bruk i hage og gårdsplass er det spesielt noen typer som kan være mer aktuelle enn andre. Vi lagerfører en rund gabion kasse som kan brukes som blomsterkasse, omramming av et tre i hagen eller andre fantasifulle varianter. Gabionen kommer komplett med ferdig rutenett sider som klipses sammen med medfølgende C klips. Vi anbefaler å kjøpe en tang til dette, eller bruke en vannpumpetang /nordlending tang for å bøye klipsene rundt gabiontrådene. Hage gabionen kan også deles i to da det medfølger 2 ekstra kortsider. Kan da for eksempel settes inn mot en mur, gjerde eller lignende.

Kantstein gabionkantstein

Vi fører nå en ny gabion kasse som kan brukes som kantstein i gårdsplassen, eller som topp stein og avslutning av en gabionmur. Gabion kassen er 100 cm lang, 10 cm bred og 25 cm høy. Rutenett er 5 x 5 centimeter. Ståltråden er 4 mm og galvanisert. Det følger med spiralfjærer for sammenføyning av kassen. Selges i sett med 2 stk i hver pakke. ( totalt 2 løpemeter i hver pakke) Gabion kantsteinen på bildet er fylt med grov pukk str. 32-64 millimeter.

 

Blomsterpotte/-bed gabion

hagegabion

Denne gabionen er godt egnet til å lage blomsterbed av.

Blomsterpotte 180x50x90 (LxHxB) cm utvendige mål. Rutenett er 5x10 cm. Det er 4 mm ståltråd med galfan galvanisering.
Blomsterpotten er flatpakket og blir satt sammen med et indre og et ytre gabion nett. Mellomrommet kan fylles med stein eller andre materialer. Det indre rom fylles med jord. Vi anbefaler at det legges litt duk mot gabion veggen slik at jordmassene ikke trenger inn i sammen med steinene i gabionkassen.

Blomsterpotten er 50 cm høy, 180 cm lang og 90 cm bred. "Veggene" i gabionen er 10 cm tykke. Gabionkassen kan fylles med kulestein eller andre fyllmasser. Velg en sortering som er stor nok til at fyllmassene ikke kommer igjennom ruteåpningen på 5x10 cm.
Den leveres i 2 kartonger komplett med alle nødvendige deler. Vi sender over hele landet.
Pris 1595,- inkl. mva pr. stk.

Dekorativ og fin rund hagegabion.

hagegabion

Kan brukes som dekorativt blomsterbed, som innramming rundt et tre eller på andre kreative måter. Gabionen kommer komplett med ferdig rutenett sider som klipses sammen med medfølgende C klips. Vi anbefaler å kjøpe en tang til dette, eller bruke en vannpumpetang /nordlending tang for å bøye klipsene rundt gabiontrådene. Hage gabionen kan også deles i to da det medfølger 2 ekstra kortsider. Kan da for eksempel settes inn mot en mur, gjerde eller lignende.

Hage Gabion rund 120x100x40 cm ( LxBxH) Galfan galvanisering, 4mm ståltråd og 2,5 x 10 cm maskeåpning/ruteåpning i nettet. Gabionen er pakket i en eske med ett stk komplett gabion. dette utgjør også 2 stk halv gabion. Dimensjon halv gabion er 120x50x40 cm (LxBxH).

Bilder - Runde blomsterbed  
kat01 kat01 kat01 kat01 kat01 kat01
kat01 kat01 kat01 kat01 kat01 kat01
kat01 kat01 kat01 kat01