Åpningstider:
Mandag til torsdag: 08:30 - 14:00
Fredag / søndag: Stengt / etter avtale
Andre tider: Etter avtale
Telefon: 35 55 40 06
Mobil tlf.: 400 18 832
E-post:

IFOR WILLIAMS TRAILERS

Siden 1958 har Ifor Williams løst alle transportoppgaver med vårt brede trailerprogram. Mange års erfaring, produktutvikling og tilbakemelding fra kunder har resultert i noen av markedets beste trailere, som er basert på en sterk konstruksjon med robust understell, gode kjøreegenskaper og topp sikkerhet.
Alle tilhengere er bygget på fabrikken i Wales, Storbritannia, der alt fra tegning til produksjon og testing utføres til høyeste standard.

Hos oss finner du riktig tilhenger, enten du trenger en henger for transport av maskiner, utstyr, biler, avfall, byggematerialer, flyttekasser eller dyr, som f.eks. hester, kuer, griser eller sauer.

Vi viser et lite utvalg av Ifor Williams hengere - flere vil bli lagt inn etter hvert...

Flere modeller finnes på Ifor Wiliams sine sider...

Ta kontakt for mer info og pris! (telefon 35 55 40 06).


Flat- / varehengere

Ifor Williams produserer proffhengere for yrkesbruk, med tykksveiset, varmgalvanisert stålkonstruksjon og eksepsjonell bladfjæring som motvirker ujevnheter, slag og støt.

Vipppeplanhengere

Med en vippeplanhenger fra Ifor Williams får du en romslig og praktisk planhenger med funksjonell vippefunksjon for effektiv lasting og lossing av små og store objekter.

Tipphenger

Ifor Williams produserer Norges mest solgte tipphengere. Markedets selvsagte førstevalg. Profesjonelle, robuste og driftssikre bakovertippere med bladfjær.

Biltransporhenger

Praktisk og robust biltransporhenger til transport af kjøretøy. Med fast eller vipbart chassis. Totalvekt: 1.400 – 3.500 kg.

Maskinhengere

Markedets kraftigste maskinhengere til sikker transport av maskiner og materiell.
Total vekt: 1.400 – 3.500 kg.

Skaphengere

for Williams produserer proffhengere for yrkesbruk. Alle Ifor hengere har tykksveiset, varmgalvanisert stålkonstruksjon og eksepsjonell bladfjæring som motvirker ujevnheter, slag og støt.

Hestehenger

Ifor Williams produserer noen av de flotteste, mest stabile og gjennomprøvde hestehengerne i bransjen med bladfjæring som motvirker ujevnheter, slag og støt slik at hesten står stødig under transport.